FAQ

Welke service biedt de website?

WonderTrack is een website voor beheer en facturatie voor advocaten en advocatenkantoren. U kunt:

  • Cliënten en dossiers aanmaken
  • Activiteiten met betrekking tot dossiers registreren (tijd bijhouden, forfaitaire prestaties, kostenbeheer, betalingen)
  • Heel eenvoudig facturen voor cliënten aanmaken met gepersonaliseerde facturen
  • Toegangsrechten beheren van alle medewerkers van het kantoor (vennoten, advocaten, assistenten)

Probeer het meteen uit in plaats van onze marketingblabla te lezen. Het is gratis, het duurt maar enkele seconden en we vragen u niet om uw betaalkaart.

Hoeveel kost het?

Onbeperkte toegang tot onze service kost € 19,90 per gebruiker en per maand.

Dat is alles. Een betaalde optie, instapkosten, installatiekosten, annuleringskosten, gebruikskosten, een minimumbedrag voor betaling, ingewikkelde tarieflijsten of verborgen kosten zijn er niet.

Hoe werkt het abonnement?

Het abonnement is 30 dagen lang helemaal gratis.

Er wordt u gedurende de proefperiode niet gevraagd om een betalingsmethode. U kunt een account openen zonder ons uw betaalkaartnummer door te geven. Het abonnement komt niet als een verrassing.

Op het eind van de proefperiode wordt het abonnement alleen in rekening gebracht als u het activeert.

U kunt het abonnement gelijk wanneer opzeggen, ook tijdens de gratis proefperiode. Klik daarvoor op 'Opzeggen' in uw account.

Hoe worden de maandelijkse betalingen berekend?

De betalingen worden berekend aan de hand van het aantal actieve gebruikers aan het begin van elke maandperiode. Voor uw abonnement zal bijvoorbeeld € 39,80 in rekening worden gebracht als de account twee actieve gebruikers telt.

Wanneer een gebruiker in de loop van de maand wordt geactiveerd of gedeactiveerd, wordt de wijziging in de betaling gewoon de volgende maand doorgevoerd. Als de account bijvoorbeeld twee actieve gebruikers telt en in de loop van de maand wordt een derde gebruiker geactiveerd, dan wordt de maand daarop € 59,70 in rekening gebracht.

U kunt inactieve gebruikers in de account laten staan, ze worden niet meegerekend.

Is de service beschikbaar op mobiele telefoon en tablet?

Ja. De website is ontworpen om te kunnen worden gebruikt met alle browsers, op om het even welke locatie en met elk schermformaat.

Als u internettoegang hebt, kunt u WonderTrack gebruiken.

Bent u een advocatenkantoor of een accountantskantoor?

Nee. De website wordt gerund door Miracle, een IT-onderneming. Miracle runt ook Wonder.Legal, de bekende website voor het automatisch aanmaken van juridische documenten.

We willen niet de plaats innemen van advocaten of accountants, maar bieden een IT-oplossing om het beheer en de facturering te vereenvoudigen. We geven geen juridisch of boekhoudkundig advies.

Is de website veilig?

Absoluut! Alle gegevens die u invoert, worden versleuteld. Zelfs wij kunnen ze niet lezen, laat staan dat we ze doorgeven aan derden.

Betalingen met betaalkaart worden beveiligd door Stripe Payments.

We hebben geen toegang tot uw betaalkaart- of aanmeldgegevens.

Wat doen jullie met onze gegevens?

Niets. Uw gegevens blijven op onze servers staan en worden alleen door u gebruikt. Ze worden nooit doorgegeven aan derden.

We doen niet aan tracking, verkoop van uw gegevens, spam, productpromoties, nieuwsbrieven, publiciteit en andere narigheden.