Eindelijk een eenvoudige en snelle beheertool voor advocaten!

Gemakkelijk uw cliënten en facturen beheren.

De complete beheertool voor advocaten en kantoren. WonderTrack is een krachtige en snelle beheertool voor advocaten. Of u nu een onafhankelijke advocaat bent of een groot internationaal kantoor, WonderTrack maakt het heel eenvoudig om uw dossiers bij te houden en te factureren.

Gratis uitproberen

Beschikbaar op alle platformen ( computer, telefoon, tablet enz.)

De tool is bedoeld voor eenvoudig gebruik op allerlei schermformaten. Software installeren of applicaties updaten is niet nodig. WonderTrack is overal te gebruiken.

Volledig personaliseerbaar

Pas uw facturen aan uw persoonlijke voorkeur aan met onze standaardtemplates. Of maak uw eigen templates aan. U kunt alles zelf aanpassen aan uw eigen kleuren en stijl.

Overal ter wereld

WonderTrack is al beschikbaar in 23 landen. U kunt dossiers en facturen beheren in alle valuta.

Advocaten voorop

We zijn van mening dat het beheer van een kantoor een zaak is van advocaten en niet van IT-medewerkers of financiële deskundigen. De WonderTrack-website is eenvoudig in gebruik. We hebben alle onnodige, tijdrovende en ingewikkelde elementen verwijderd, zodat u in een handomdraai WonderTrack kunt beginnen te gebruiken.

Bijzonder veilig

WonderTrack maakt gebruik van de striktste veiligheidsstandaarden. Uw gegevens worden van begin tot eind versleuteld en onze servers zijn alleen toegankelijk via SSL2-protocol. Alleen u kunt de gegevens van uw kantoor bekijken.